Kanotkanonen.se

Välkommen Kape

Iår har vi startat ett samarbete med den  Ungerska kanottillverkaren Kape. Dem är den största leveratören av kanoter i Unger och vill dela med sig av sina prisvärda kanoter till den Svenska marknaden. Elio har abrupt slutat tillverkar det populära "Club" materialet som så många klubbar använder för sin ungdomsverksamhet vilket skapar ett problem, vi på kanotkanonen vill självklart att vi ska leva upp till våra kunders behov och startar därför ett samarbete med Kape.
Kape tillverkar alla de modeller av motions/ barn kanoter som Elio har vår hemsida, de bygger även mini k4:or anpassade för barn stabilitetsmässigt. Det enda undantaget i deras tillverking är Cobra 60, de har ingen motsvarande kanot med samma bredd. Tillsvidare kommer det finnas en länk till kape's hemsida där man kan se närmare på deras utbud i detalj. Priserna för Cobra modellerna i k1 och k2, samt motionskanoterna  är samma som det gammla "club" materialet av Elio. Dessa priser finns kvar att kika på denna hemsida.

Nu välkommnar vi Román till kanotkanonen, efter många månders testade av deras kanoter har vi tagit steget till att även bli deras återförsäljare. Román bygger kanoter av allra högsta kvalitet och de har framförallt de bästa maratonkanoterna du kan hitta på markanden. Deras stora utbud av tävlingskanots modeller gör att det finns en kanot som är passar just dig. Román byggs i ett av kanotens hemland, Spanien. De har ägnast sig åt kanotbyggade sedan 90-talet och inrikater sig specifkt på maraton och river kanoter, deras nya modell Dynamic som är en noga utvald maraton kanot är något som måste testas, jag själv, Emil har paddlat denna kanot nu sen våren och verkligen älskar den. Just nu ligger de båtar jag testa till salu på fliken: Kanoter > säljes.