Välkomna till Kanotkanonen.se

Välkomna till Kanotkanonen.se. Vi som driver detta företag är Emil Torstensson och Frida Gustafsson.  Vi är återförsäljare av Eliokayaks och Carbonology. Vi ser verkligen fram emot detta samarbete med dessa två framgångsrika kanot och surfski tillverkare. Tidigare har Elio framförallt etablerat sig i Sverige med klubbkanoter som dagligen används från allt mellan ungdomar och motionärer. Av egna erfarenheter framförallt från Frida som ansvarat för kanotskolan i Vaxholm flera somrar så vet vi att klubbkanoterna är supersmidiga när det gäller att flytta sits och fotstöd och håller en bra kvalitet. Vi kommer självklart fortsätta att etabablera Elio som klubbkanoter men kommer nu också satsa på att få ut sprint / maraton och motionskanoter på marknaden.
Väljer du att köpa en Elio får du en otroligt skön kanot med mycket bra kvalitet, som tar dig till helt nya farter! Dessutom finns det stora valmöjligheter på design och inredning till ett bra pris.
Vi ser fram emot att hjälpa er hitta den perfekta kanoten för just dig!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter